Ingatlanfelújítás

Az ingatlanfelújítás során mindenki három dolgot szeretne:
jól, gyorsan és olcsón készüljön el. 

Azonban egy ingatlan teljes, vagy csak részleges felújítása akár az ár, akár az idő esetében elsősorban attól függ, hogy végül mennyi mindenről derül ki, hogy elromlott vagy tönkrement, és már nem cserélheted le egyszerűen.

Kérjen árajánlatot munkatársunktól
KAPCSOLAT

Az ingatlanfelújítás lehet részleges vagy teljes mértékű 

A részleges ingatlanfelújítás olyan esetekben válik szükségessé, ha a probléma kisebb bontási-építési munkálatokkal orvosolható. Ennek során cseréltethetsz például régi, korhadt fa nyílászárókat új, modern nyílászárókra, vagy frissítheted a festést. 

Az is részleges ingatlanfelújításnak számít, ha a házfelújítás a helyiségek melegburkolatainak cseréjére vagy a fürdőszoba teljes felújítására korlátozódik. Azonban előfordul, főleg olyan épületek és lakások esetében, ahol már hosszú ideje elodázták a részleges házfelújítási munkálatokat, hogy egyik felmerülő probléma hozza a másikat. Ilyen esetekben végül legtöbbször teljes épületfelújítás vagy mindenre kiterjedő lakásfelújítás válik szükségessé.

A teljes ingatlanfelújításhoz már jóval nagyobb lélegzetvétel és sokkal több türelem szükségeltetik – főleg részedről, mert mi szakszerűen, gördülékenyen és a szerződésünknek megfelelően, pontosan, határidőket betartva tesszük a dolgunkat. 

A teljes lakásfelújítás tehát (legyen szó akár panellakás felújításáról akár régi téglalakás felújításáról) többnyire a villamoshálózat megújításától a vízvezetékek teljes cseréjén át a hideg- és melegburkolatok újrarakásáig, valamint a falak renoválásáig egy mindenre kiterjedő művelet. 

Egy 70’-es évek környékén épült kockaház-felújítás munkálatai szükség szerint kiegészülhetnek még a teljes hűtés- és fűtésrendszer újragondolásával, az új rendszerek kiépítésével, valamint az épület esetleges átépítésével és külső-belső szigetelésével is. 

Ingatlanfelújítás: társasház vagy nyaraló esetén egészen más léptékkel kell számolnod

A társasház ingatlanfelújítás rendszeres és alkalmankénti szakszerű elvégzésére általában a közös képviselő szerződik a társasház nevében. Ez tehát téged akkor érint, ha te vagy a társasház közös képviselője, vagy, ha a munkálatok az egyes társasházi lakásokon belülre is kiterjednek (pl. ejtőcső cseréje). 

A társasház felújítására legtöbbször szükségességi alapon kerül sor. Ennek megfelelően sor kerülhet a főnyomócső cseréjére, vagy a központi ejtő- vagy szennyvízcső cseréjére, de az ingatlanfelújítás alatt érthetjük a külső szigetelési munkálatok elvégzését illetőleg a részleges vagy teljes lépcsőház felújítási munkálatokat is. 

A nyaraló felújítás sokban hasonlít a házfelújításhoz, csak általában kisebb léptékű és alacsonyabb költségekkel jár. Ám a felújítandó ingatlan alapterületének növekedésével az esetlegesen felmerülő problémák és azok helyreállítására illetőleg az épület felújítására fordítandó költségek is sokszorosára nőhetnek. 

Költségeidet azonban kordában tarthatod azzal, ha minket bízol meg a részleges vagy teljes ingatlanfelújítási munkálatok elvégzésével!

Felvesszük veled a kapcsolatot!

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Copyright © New Age Properties -Minden jog fenntartva! 
envelopephone-handsetmap-marker