Építészeti tervezés

Építészeti tervezés

A New Age Properties Kft. kiemelt célja építészeti tervezés terén is, hogy az elérhető legmagasabb színvonalú ház tervezés szolgáltatásokat kínáljuk Magyarországon, beleértve az épületgépészet tervezés és belsőépítészeti tervezés területeket is.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleink álom házát a lehető leghűbben megvalósítható tervvé formáljuk. Mielőtt belekezdenénk pontosan akarjuk látni az utolsó vezeték helyét is.

Ezért az építészeti tervezést tekintjük az alapnak és az első fázisnak, mielőtt bármilyen elképzelést megvalósítanánk.

Építészeti tervezés a gépészeti tervezéstől a ház tervezésig

Akár új otthont szeretnél építtetni, akár felújítanád a meglévőt, mielőtt elkezdenénk a tervezést, alaposan tanulmányozzuk a helyszínt és minden olyan változót, amely hatással lehet a munkálatokra. 

Kérjen árajánlatot munkatársunktól
KAPCSOLAT

Az építészeti tervezés részben művészet

Az építészeti tervezés egy olyan tudományág, amely az igények és szükségletek lefedésére és kielégítésére összpontosít, hogy bizonyos eszközök és különösen a kreativitás segítségével élettereket hozzon létre. 

Ezért mielőtt megterveznénk egy projektet, meg kell értenünk a projekt követelményeit és prioritásait – meg kell értenünk, milyen lakást, házat szeretnél, miként szolgálja majd a kényelmedet, az igényeidet. 

Az, hogy az épületvillamossági tervező hova tervezzen dugaljakat vagy a gépészeti tervezés során hova kerüljön a ház központi fűtése vagy a hőszivattyút elhelyezése, elsősorban attól függ, hogy a megrendelő milyen életteret szeretne kialakíttatni.

Az építészeti tervezés három fő szakasza

Az épületgépészet tervezés vagy a belsőépítészeti tervezés egyaránt sok apró lépésből áll, ám ha igazán átgondoljuk, a folyamat alapvetően három részből áll:

  1. Vázlat / koncepciótervezés szakasz
  2. Tervezési szakasz
  3. Építési dokumentáció szakasz

A folyamat első lépése, a koncepcióalkotás szakasz, amely során kialakítjuk a végeredmény kereteit. A második lépés a tervezési fejlesztés, ahol feltárjuk, hogy ezek a terek hogyan fognak működni alaprajzokon és 3D nézetekben. A harmadik lépés az, hogy miután jóváhagytuk a tervezést, dokumentáljuk az egész projektet az alapoktól a tetőig. 

A végeredmény egy olyan rajzsorozat lesz, amelyre az építtetőnek szüksége lesz a projekt megvalósításához.

Tapasztalt szakemberekkel dolgozunk az építészeti tervezésben is

A fenntartható és energiatakarékos épületgépészeti berendezések az ipar, a közigazgatás és a lakásszektor modern épülettervezésének szerves részét képezik. 

Rendelkezünk azzal a belső képességgel, hogy teljes körű integrált tervezési szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Építészmérnökeink és műszaki tervezőink különböző egészségügyi, kiskereskedelmi, kereskedelmi és lakóépületek tervezésén dolgoztak.

Integrált épületgépészeti tervezést kínálunk a legmodernebb, legkorszerűbb épületinformációs modellezés (BIM) alapján. A célunk olyan lakások, lakóházak, épületek tervezése, amelyek energetikai szempontból fenntarthatóak, a lehető leginkább környezetbarátok, és amelyek biztosítják a bennük lakók biztonságát, egészségét, kényelmét és jóllétét.

Felvesszük veled a kapcsolatot!

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Copyright © New Age Properties -Minden jog fenntartva! 
envelopephone-handsetmap-marker