Rólunk

Miben tudunk segíteni?

A New Age Propertiesnél hiszünk abban, hogy minden projekt egyedi, ezért személyre szabott megközelítést kínálunk ügyfeleink igényeinek kielégítésére. Tapasztalt szakemberekből álló csapatunk elkötelezett a magas színvonalú építőipari szolgáltatások nyújtása és a kivételes eredmények elérése mellett.

Érdeklődöm

250

Projekt

61

Megvalósult

21

Munkatárs

A kerttől a tetőtérig

Cégünk átfogó építőipari szolgáltatások nyújtására szakosodott mind lakó-, mind kereskedelmi ingatlanok számára. Hiszünk abban, hogy minden építési projektnek az alapoktól kell kezdődnie és a csúcson kell végződnie, ezért a "Kortól a tetőig" mottónk.

Megértjük, hogy egy ingatlan építése vagy felújítása ijesztő feladat lehet, de mi azért vagyunk itt, hogy leegyszerűsítsük a folyamatot az Ön számára. Tapasztalt szakemberekből álló csapatunk elkötelezett a kivételes szolgáltatás és a minőségi kivitelezés iránt, hogy az Ön építési projektje időben, a költségvetésen belül és az Ön megelégedésére készüljön el.

A kerttel kezdve számos kertépítési és burkolatépítési szolgáltatást kínálunk, hogy kültéri terét gyönyörű és funkcionális területté alakítsuk. A teraszok, járdák és támfalak tervezésétől és telepítésétől kezdve a fák, bokrok és virágok ültetéséig, csapatunk Önnel együttműködve megteremti álmai kertjét.

A belső terek felé haladva, szakképzett szakembereink bármilyen felújítási vagy átalakítási projektet el tudnak végezni, a konyháktól és fürdőszobáktól kezdve a teljes lakás vagy iroda felújításáig. Kizárólag a legjobb minőségű anyagokat használjuk, és minden részletre nagy figyelmet fordítunk, hogy a késztermék pontosan olyan legyen, amilyennek Ön elképzelte.

Végezetül tetőfedési szolgáltatásokat kínálunk, hogy ingatlana védve legyen az időjárás viszontagságaitól. Csapatunk a kisebb javításoktól a teljes tetőcseréig mindent el tud végezni, olyan anyagok felhasználásával, amelyek igazán tartósak lesznek.

Általános építőipari vállalatunknál büszkék vagyunk a munkánkra, és arra törekszünk, hogy felülmúljuk ügyfeleink elvárásait. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megbeszélhessük igényeit, és hagyja, hogy segítsünk Önnek abban, ingatlanának kulcsrakész generálkivitelezésésben.

Kérjen árajánlatot munkatársunktól
KAPCSOLAT

Csapatunk

Emecz Viktor
ügyvezető

Gergely Viktor
épületgépész

Győri Richárd
burkoló

Kuti József
épületgépész

Varga Csaba
kőműves

Víg Tamás
festő és szárazépítő

Felvesszük veled a kapcsolatot!

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Copyright © New Age Properties -Minden jog fenntartva! 
envelopephone-handsetmap-marker