Teljeskörű lakásfelújítás

A New Age Properties Kft. tapasztalt szakembergárdája teljeskörű lakásfelújítást, generálkivitelezést vállal Budapesten! Több sikeresen lezárt ambiciózus projekt áll már mögöttünk – miért ne lehetnél Te a következő elégedett ügyfelünk?

Harcedzett generálkivitelezőként jól tudjuk, hogy a lakásodnak már a részleges felújítása is izgalmas, de kétségtelenül nehéz feladat lehet. Mi azért vagyunk itt, hogy levegyük a terhet a válladról, és kulcsrakész, újjászületett otthont kaphassál megbízható szakemberektől, átlátható árak és ütemterv mellett.

Nálunk a teljeskörű lakásfelújítás egyet jelent a megbízható generálkivitelezéssel – Nem végzünk félmunkát! 

A New Age Properties Kft. szakemberei sajnos több olyan esettel is találkoztak már Budapesten, ahol félbemaradt az úgymond teljeskörű lakásfelújítás, ezért nekünk kellett véghez vinni a generálkivitelezés alkalmával nem befejezett munkálatokat. Ha korábban csalódtál már más vállalkozókban vagy szakemberekben, akik eltűntek a munka befejezte előtt, tudd, hogy nálunk sosem kell ilyentől tartanod!

Miért válassz minket teljeskörű lakásfelújításhoz és generálkivitelezéshez Budapesten? 

  • Korrekt, átlátható árajánlatot teszünk.
  • Nincsenek nálunk rejtett költségek – azt fizeted, amiben megállapodtunk.
  • Saját tapasztalt szakembereinkkel dolgozunk, nem alvállalkozókkal.
  • Kiszámítható ütemtervet kapsz tőlünk a teljeskörű lakásfelújításhoz.
  • Számlaképes generálkivitelező vagyunk – a New Age Properties Kft. egy regisztrált vállalkozás!
  • Minden általunk végzett generálkivitelezésre garanciát vállalunk Budapesten.

A teljeskörű lakásfelújítás ára Budapesten: ha nem tartjuk kézben a dolgokat, hamar elszabadulhatnak a generálkivitelezés költségei

Budapesten egy teljeskörű lakásfelújításnak az árát lecsökkenthetjük az előbb említett előnyökkel. Ugyanakkor pont ezeknek a hiánya miatt fordulhatnak elő olyan esetek, hogy irreálisan magas lehet a generálkivitelezés költsége (elcsúszott projektek, rejtett költségek, számla és garancia hiánya stb). 

Ha a mi szakértelmünkre bízod a lakásod teljeskörű felújítását, sok felesleges stressztől (és kiadástól) kímélheted meg magad!

Velünk nyugodt szívvel belevághatsz a lakásod teljes vagy részleges felújításába

Legyen szó akár a lakásod teljeskörű felújításáról, vagy csak egy elektromos hálózatnak a kivitelezéséről, mi minden elvégzendő feladathoz maximális szakértelemmel állunk hozzá.

Ha tartasz a gyorsan változó anyagáraktól és a generálkivitelezés költségének átláthatatlan emelkedésétől, akkor válassz minket – nálunk mindig könnyen tervezhető költségekre számíthatsz! 

Egy teljeskörű lakásfelújításának az ára egyik napról a másikra változhat Budapesten, de nem nálunk! 

A teljeskörű lakásfelújítást megelőző helyszíni felmérés alapján adott árajánlatunk nemcsak az előre megbeszélt munkálatokat fedi le, hanem a generálkivitelezés anyagköltségét és munkadíját is. Így minél teljesebb képet kaphatsz arról a munkáról, amit neked fogunk elvégezni Budapesten. 

A lakásod teljeskörű vagy részleges felújításának az ára csakis abban az esetben módosulhat, ha te az előre leegyeztetett feladatokon túl olyan munkát vagy változtatást kérsz tőlünk, ami miatt muszáj módosítanunk az árajánlatunkban szereplő anyagok mennyiségét vagy minőségét. 

Ugyan a New Age Properties Kft. már a legelején arra törekszik, hogy még a teljeskörű lakásfelújítási munkálatok előtt részletekbe menően egyeztessen veled minden lehetséges elképzelésedről, természetesen rugalmasak vagyunk – ne habozz jelezni felénk, ha valamit mégis másképp szeretnél! 

Így szeretnénk neked lehetőséged biztosítani arra, hogy már a megkezdett generálkivitelezés közben is kisebb-nagyobb, a tervektől eltérő módosításokat kérhess tőlünk. Végülis csakis így válhat egy felújított lakásból egy szerethető, komfortos otthon.

A teljeskörű lakásfelújítási és generálkivitelezési munkálatokról folyamatosan és részletesen tájékoztatunk téged

A lakásod teljeskörű felújítását mindig átlátható ütemterv alapján végzik rutinos kollégáink, hogy könnyebben követhesd a generálkivitelezés teljes folyamatát. Folyamatos kapcsolattartásra számíthatsz, ha minket bízol meg Budapesten – sosem kell kételkedned abban, hogy vajon hogy haladnak a felújítási munkálatok.

Sőt, ha igényt tartasz rá, akkor is kapsz tőlünk tájékoztatást az elvégzett feladatokról, amikor épp nem vagy jelen!

Profi generálkivitelezőként garantáljuk a kifogástalan minőségű, teljeskörű lakásfelújítást Budapesten

A New Age Properties Kft. csakis saját, kipróbált szakembergárdájával dolgozik minden teljeskörű lakásfelújítás során. Így lehetsz biztos abban, hogy a generálkivitelezés munkálatait kifogástalan minőségben fogjuk elvégezni.

Kattints ide, és bízz meg minket a budapesti lakásod felújításával: te megálmodod, mi megvalósítjuk!

Kérjen árajánlatot munkatársunktól
KAPCSOLAT

Felvesszük veled a kapcsolatot!

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Copyright © New Age Properties -Minden jog fenntartva! 
envelopephone-handsetmap-marker