Panellakás felújítás

Teljeskörű panellakás felújítás

A panel felújítási programok éveit éljük, ám ezek csak az épületek energetikai korszerűsítésére, ablakok, teraszajtók cseréjére, külső felújítására, hőszigetelésére terjednek ki, az egyedi panellakások teljeskörű felújítását továbbra is a tulajdonosoknak kell megoldaniuk. Itt jövünk mi a képbe!

A mai igényeknek megfelelően végezzük el a panel teljes felújítását

Amennyiben részleges vagy teljeskörű panellakás felújításon gondolkozol, hívj minket! A New Age Properties Kft. csapatának egyik fő profilja a panel felújítás, így rövid határidővel, kiváló minőségben, mégis költségkímélő módon tudjuk az ingatlanodat elképzeléseidnek megfelelően újjávarázsolni.  

Bátran lépj túl velünk a panelokról alkotott sztereotípiákon – Teljeskörű felújítás után méltó otthonod lesz

Több szempontból is jól járhatsz, ha egyébként komfortos panellakásodat a mai trendeknek megfelelően felújítod. Hozd hát ki velünk panellakásodból a maximumot egy teljes felújítással! A saját elképzeléseid szerint alakított, felújított és korszerűsített ingatlan hosszú évekre tökéletes, komfortos álom-otthonod lehet. 

Akkor is jól járhatsz a panellakás felújítással, ha nem kívánod megtartani az ingatlant.

A panelprogramoknak köszönhetően a panel ingatlanok árával párhuzamosan emelkedett a panellakások iránt érdeklődő komoly befektetők száma is. Panellakásod felújításával így nemcsak az ingatlanod értéke növekszik, de mind bérlőt, mind vevőt sokkal hamarabb találhatsz teljeskörű panellakás felújításon átesett ingatlanodra.

Kérjen árajánlatot munkatársunktól
KAPCSOLAT

Ügyfelünkként a panel teljes felújítását figyelemmel kísérheted 

És ennek talán mi örülünk a legjobban. Mi ugyanis szeretjük, ha az építési-felújítási munkafolyamatok átláthatóak, és ha folyamatos az információáramlás köztünk és megbízónk között a panel teljes felújítása alatt.

A panel felújítás igencsak költséghatékony eljárás lehet a panelprogramoknak hála

Egyes panelek felújítása során már nem csak az épületek szigetelésére, de esetlegesen a régi nyílászárók cseréjére, a fűtés karbantartására, korszerűsítésére valamint a fő közművek (főnyomócső, ejtőcső) átalakítására, megújítására is sor került. Így ezekkel a költségekkel már nem kell számolnod!

A panel felújítása eltér a hagyományos tégla ingatlanok renoválásától

A panellakások értelemszerűen panel elemekből épültek, így a vezetékek kiépítése, a falak, válaszfalak bontása és a terek újratervezése egészen más technikát igényel, mint a sima téglaépületek felújításánál.

Olyan szakemberre van szükség, aki a megfelelő eszközökkel képes a panelt átvágni és a falakat újraépíteni a kívánt terveknek megfelelően. Ha tehát eleged van a bútorok ide-oda tologatásából, ha több fényre és valódi térnyerésre vágysz, hívj minket bizalommal! Kérésedre kimozdítjuk megszokott világod a sarkaiból.

A teljeskörű panellakás felújításának a várható költségeiért kérd tételes árajánlatunkat

A teljeskörű panel felújítására fordítandó költségeiddel előre számolhatsz, ha árajánlatot kérsz tőlünk. Azonban nem érdemes sokat halogatnod a munkálatok elkezdését, mert az anyagárak gyorsan változnak, így kiadásaid akár már pár hónap alatt a tervezett sokszorosára nőhetnek. Költségeidet azonban kordában tarthatod, ha már ma megbízol minket panellakásod felújítási munkálatainak elvégzésével.

Számolj előre a panel teljes felújítására fordítandó költségekkel, és kérj árajánlatot tőlünk!

Felvesszük veled a kapcsolatot!

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Copyright © New Age Properties -Minden jog fenntartva! 
envelopephone-handsetmap-marker