Generálkivitelezés

Vállaljuk teljes építészeti projektek megtervezését és kivitelezését az ötlettől a kulcsok átadásáig. A generálkivitelezést Pest megye egész területén vállaljuk, legyen a megbízás akár családi ház generálkivitelezés, akár társasház generálkivitelezés, vagy zöldház építés, esetleg okosotthon kivitelezés.

A generálkivitelezés legfőbb előnye, hogy egyetlen megbízási szerződést kell csak kötni – velünk, a New Age Properties Kft.-vel –, és mi intézünk mindent.

Kérjen árajánlatot munkatársunktól
KAPCSOLAT

Kézben tartjuk a teljes folyamat irányítását

Bizonyosan tudod, mennyi problémával jár már egy kisebb felújítási munka is, hányféle szakember munkájának összehangolása szükséges egy fürdőszoba újjá varázslásához, vagy esetleg egy konyha renoválásához.

Egy komplett lakás felújítása, vagy új ház építés, társasház építése, pláne a generálkivitelezés Budapest területén rengeteg szakterület bevonásával valósulhat csak meg. Nálunk mindent egy helyen megtalál, így a szervezés részét is levesszük válláról.

Családi ház generálkivitelezés

Egy családi ház generálkivitelezése hatalmas kihívást jelenthet.

A legjobb döntés, amit hozhattok, hogy megbíztok egy generálkivitelezőt, hogy mindent intézzen el. Van kész építési tervetek, mindent engedélyeztettetek a hatóságoknál, és megvan az utolsó csempéig is az, hogy mit honnan szereztek be? Még ebben az esetben is szükségetek lesz egy szakértői csapatra, aki meg is tud mindent valósítani.

Zöldház építés és okosotthon kivitelezés

Otthon vagyunk az okosotthonok világában is. A környezetvédelem, a természet kímélete szívügyünk. Számunkra teljesen természetes, hogy a modern technika összekapcsolódik az organikussággal, hiszen igazán passzív, energiatakarékos házat „okos” otthonnal lehet legjobban megvalósítani.

Bízz meg minket a környezetbarát zöld házad megépítésével vagy az okosotthonod kivitelezésével Budapesten és Pest megyében, és mi az elérhető legjobb technológiákat alkalmazva valósítjuk meg álmaid otthonát.

Társasház generálkivitelezés

A társasház generálkivitelezés hatalmas beruházás, ami még a jelenlegi ingatlanárak mellett is tartós megtérüléssel kecsegtet. Az újépítésű ingatlanok értéke folyamatosan növekszik, és egy társasház Budapesten vagy Pest megyében az egyik legjobb befektetés, amit kellő tőkeerővel meg lehet valósítani.

Az igazán jó hírünk az, hogy neked tényleg csak a szándékot, a telket és a tőkét kell adnod hozzá, és mi intézünk mindent, az engedélyeztetési eljárástól kezdve az építészeti tervezésen át a kulcsrakész kivitelezésig.

Mindezt saját emberekkel, kipróbált csapattal végezzük, mert mi nem az alvállalkozó alvállalkozóival dolgoztatunk. Így tudjuk biztosítani az egyenletes, európai minőséget, és így tudunk garanciát vállalni a munkáinkra, társasházak esetében is.

Felvesszük veled a kapcsolatot!

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Copyright © New Age Properties -Minden jog fenntartva! 
envelopephone-handsetmap-marker