Okosotthon kivitelezés

A New Age Properties Kft. elhozza a huszonegyedik századot az ingatlanok világába is. Az okosotthon kivitelezés nálunk már hétköznapi szolgáltatásnak számít. Az egyszerű, okostechnológiát is használó lakástól egészen a teljes házvezérlés-szintű okosotthonig vállaljuk az okosotthon kiépítés egész műveletét.

Mi tudjuk, melyik gyártótól milyen okoseszközöket érdemes beszerezni – neked csak azt kell eldöntened, mi fér bele a költségvetésbe.

Az okosotthon a kapcsolódástól „okos”

Az intelligens otthon azt jelenti, hogy otthonod rendelkezik egy fejlett, automatizálható házrendszerrel, amelyhez csatlakozni tudnak a készülékeid, hogy bizonyos feladatokat és tevékenységeket önszabályozóvá tehess. Ráadásul mindezt általában távolról vezérelhető módon kapod meg.

Az intelligens otthon eszközei kapcsolatban állnak egymással, és egyetlen központi eszközön keresztül – okostelefonon, táblagépen, laptopon vagy játékkonzolon – keresztül érhetők el.

Képzeld el a személyzet nélkül elérhető legnagyobb kényelmet, biztonságot, dizájnt és energiahatékonyságot a holnap intelligens otthonában, már ma. Az okosotthon kivitelezés által mi pontosan ezt kínáljuk neked.

Kérjen árajánlatot munkatársunktól
KAPCSOLAT

Az okosotthon bármit irányítani tud, ami „intelligens”

Az élet szinte minden olyan területén, ahol a technológia szerepet kapott a háztartásban, megjelent az intelligens otthonba ágyazható alternatívája is. 

Kávéfőző, reluxa, mosógép – lépj túl ezeken! Bejárati ajtó, ajtózár, biztonsági felügyelet, termosztát: az okosotthonba integrálható eszközök listája évről évre bővül.

A kulcsszó a kényelem 

Az otthoni automatizálás egyik leginkább nyilvánvaló előnye a lakók nyugalmának biztosítása, mivel lehetővé teszi számukra, hogy távolról felügyeljék otthonukat, és elhárítsák az olyan veszélyeket, mint a bekapcsolva felejtett kávéfőző, bedugva hagyott vasaló vagy a nyitva hagyott bejárati ajtó.

Az okosotthon kiépítés során mindig arra törekszünk, hogy a lehető legnagyobb kényelmi és biztonsági faktort biztosítsuk. 

Egy intelligens otthoni rendszerrel programozhatod a locsolókat, beállíthatod és felügyelheted az otthonod biztonsági rendszerét és kameráit, vagy vezérelheted az olyan készülékeket, mint a hűtőszekrény, a légkondicionáló és a fűtés.

Az okosotthon öntanuló is lehet

Sőt arra is lehetőség van a komolyabb rendszerek esetében, hogy megtanulják a szokásaidat, így az otthonod valóban a kényelmedet szolgálja, mert már irányítani sem kell, tudja magától, hány fokos legyen a lakás, amikor belépsz az ajtón, és mikorra főjön le a kávé.

Milyen előnyei vannak az intelligens otthonnak?

Minden intelligens otthon egyedi, így a te otthonod is az lehet. Az okosotthonok lehetővé teszik, hogy jobban ellenőrizhesd az energiafelhasználást, miközben az időjárás alapján automatizálhatod a belső folyamatokat. 

A New Age Properties Kft. különböző megoldások és rendszerek sokféleségét kínálja a te igényeidhez szabva. Vedd kezedbe az irányítást otthonod felett is és bízd ránk az okosotthon kivitelezés minden részletét!

Felvesszük veled a kapcsolatot!

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Copyright © New Age Properties -Minden jog fenntartva! 
envelopephone-handsetmap-marker