Villanyszerelés

A New Age Properties Kft. vállalja házad, lakásod, irodád teljes körű, korszerű, precíz villanyszerelési munkálatait. 

Villanyszereléshez vagy nagyobb lélegzetvételű munkára keresel kivitelezőt? 

Hívd a New Age Properties villanyszerelő csapatát, ha otthonod:

  • elektromos hálózatának korszerűsítésére, 
  • elosztó tábláinak javítására,
  • kismegosztóinak, biztosítéktábláinak és vezetékeinek cseréjére, 
  • új kapcsolóinak, konnektorainak kialakítására, 
  • villanyórájának áthelyezésére, 
  • Fi-relé beépítésére van szükséged, 

vagy olyan kisebb volumenű munkálatokra, mint a bojler bekötése, az elektromos tűzhely beüzemelése, esetleg a meglévő, régi lámpák cseréje. 

Az egyszerűbb villanyszerelési műveletektől, az okosotthon-automatizálásának kivitelezéséig mindenben számíthatsz szakértő munkatársaink segítségére.          

Kérjen árajánlatot munkatársunktól
KAPCSOLAT

A szakértelem kiemelten fontos, ha az elektromos hálózat kiépítéséről, bővítéséről van szó

A hanyagul felszerelt, vagy korszerűtlen, régi, kis keresztmetszetű alumínium vezetékek esetében gyakori probléma, hogy nem bírják el a mai, nagy fogyasztású elektromos eszközöket, így a vezetékek beéghetnek, rövidzárlatot vagy akár rövidzárlatból eredő elektromos tüzet okozva. 

Azonban a vezetékek és a biztosítékok megfelelő időbeni cseréjével, korszerűsítésével minimálisra csökkenthető az esélye a különböző hálózati problémáknak.

A villanyszerelés Budapest vonzáskörzetében könnyen problémát okozhat, hiszen egy szakszerűen elvégzett munkához megfelelő szakembert is kell találni. Ha pedig olyan nagyobb munkálatokról van szó, mint az elektromos hálózat felújítás vagy az elektromos hálózat kiépítése, még ennél is nehezebb korrekt és hiteles kivitelező céget találni.     

Nálunk a maximális szakértelem a munkánkra való igényességgel és precizitással párosul

Válassz minket, legyél az ügyfelünk és mi bebizonyítjuk neked, hogy a szakma szeretete akár csodákra is képes! 

Egyedi igényeidet szem előtt tartva, előírásszerűen végezzük el számodra a szükséges villanyszerelési munkálatokat. A munka elkészültével pedig minden esetben rendezett környezetet hagyunk magunk után. 

Ha nem szükséges, mi nem beszélünk rá a teljes villamosvezeték-rendszer cseréjére

Az elektromos hálózat felújítás hatalmas falat lehet számodra, így csak a teljes rendszer átvizsgálását követően szoktunk rá javaslatot tenni, és csak akkor cserélhetjük ki teljesen, ha a meglévő villamoshálózat elavult vagy esetlegesen tűz és balesetveszélyes. 

Ilyen esetben ugyanis a régi vezetékek helyére újakat kell behúzni és ezzel egyetemben a régi kapcsolókat, dugaljakat is cserélni kell. Emiatt ha nem megfelelő és profi kivitelezővel végezteti az elektromos hálózat felújítását a költségek könnyen az egekbe szöknek.     

A villanyszerelés az építkezési, felújítási munkálatok egyik alappillére. Így kiemelten fontos, hogy egy esetleges elektromos hálózat bővítés is mindig minőségi alapanyagokból, nívós szerelvények felhasználásával, szakemberek által történjen, épp úgy, mint a teljes elektromos hálózat kiépítése.

Csak ebben az esetben garantálható, hogy az új elektromos rendszer hosszú évtizedeken keresztül megbízhatóan és problémamentesen fog üzemelni.

Segítünk beszerezni a villanyszereléshez, elektromos hálózat bővítéshez szükséges eszközöket is

Nem kell egyedül megbirkóznod a tervezéssel és az anyagbeszerzési feladatokkal. A munkálatokhoz szükséges villanyszerelési anyagok, tartozékok beszerzésétől egészen a terveid szerinti, teljes kivitelezésig melletted állunk, minden elektromos problémára professzionális megoldással szolgálunk számodra. Bízd ránk terveid kivitelezését, és hívj minket!

Felvesszük veled a kapcsolatot!

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Copyright © New Age Properties -Minden jog fenntartva! 
envelopephone-handsetmap-marker