Nyílászáró csere, ablakcsere

Nyílászáró csere vagy ablakcsere Budapest körzetében? A New Age Properties Kft.-t megbízható választás lehet, hiszen mi az ablakcserétől a beltéri ajtó, bejárati ajtó és biztonsági ajtó beépítésig, mindenben rendelkezésedre állunk! 

Szükségessé vált az ablakok cseréje, de nem tudod, hogy hogyan kezdj hozzá?

Amennyiben otthonod ablakait, ajtóit már egy felújítás sem tudja megmenteni, érdemes azokat mielőbb új, korszerűbb nyílászárókra cserélni. A cseréjüket azonban jobb, ha inkább szakemberekre bízod. Ehhez hívj minket és kérj előzetes helyszíni felmérést, és mi a tapasztaltak alapján részletes árajánlatot adunk számodra!

Ne gondolkodj sokat otthonod nyílászáróinak korszerűsítésén, cseréjén!

A nyílászárók vetemedése, deformálódása egyértelműen olyan hiba, amely orvosolhatatlan, ugyanakkor hatalmas hőveszteséggel és extra kiadással jár együtt. Ha nyílászáróid nem működnek megfelelően, akkor azok mielőbbi cseréjére van szükség. 

Az ablakok cseréjének, illetőleg az új, korszerű kül- és beltéri ajtók beépítésének költségei akár rövidtávon megtérülhetnek, kiváltképp, ha régi ablakaidat magas hőszigetelő képességű nyílászárókra cseréled.

Kérjen árajánlatot munkatársunktól
KAPCSOLAT

Mit nyerhetsz az ablakcserével, nyílászárócserével?

Nagyobb komfortot és energia megtakarítást, télen-nyáron. Amennyiben régi ablakaidnak nagy a hőveszteségük, lecserélve azokat kettő vagy több rétegű, magas fokú hőszigetelő képességű nyílászárókra, jelentősen csökkentheted fűtés illetőleg villanyszámlád.

A nyílászáró csere valódi megoldás arra, hogy hosszú távon csökkentsd kiadásaidat

Az energiamegtakarításból adódó kiadáscsökkenés már az ablakcserét követő szezonban megmutatkozik fizetendő számláidon. A hőszigetelt nyílászárók beépítését illetőleg ablak cserét követően ugyanis mérséklődhetnek téli fűtési költségeid, nyáron pedig a klíma által fogyasztott energián spórolhatsz. 

Ha szeretnél költséget megtakarítani a fűtésen, hűtésen és szeretnéd otthonod klímáját is télen-nyáron kellemesnek érezni, hívj minket! Segítünk a megfelelő nyílászárók kiválasztásában és beépítésében!

Építkezel, vagy éppen lakást újítasz fel? Mindkettő esetén érdemes a hagyományos bejárati ajtók helyett biztonsági ajtó beépítés mellett dönteni. A biztonsági ajtó ugyanis pajzsként képes védeni otthonodat.

A lakásfelújítás része lehet a biztonsági ajtó beépítése

Lakásfelújítás esetén két lehetőséged is van, ha biztonsági ajtó beépítése mellett döntesz: 

  1. a régi ajtó helyére, már meglévő szabad falnyílásba is kérheted a beépítését, vagy 
  2. akár otthonod egy másik pontján, új ajtónyílást is nyithatunk számodra szakembereink segítségével. 

Bármelyiket is választod, mi mindegyik megoldásban hozzáértő, gyakorlott partnerek vagyunk.

Beltéri, lépcsőházi biztonsági ajtók cseréjében is állunk ügyfeleink rendelkezésére, kedvező feltételekkel és akár rövid határidővel. 

Hívj minket a szükséges nyílászáró cserék elvégzéséhez vagy biztonsági ajtó beépítéséhez és szakembereink rövid határidővel, európai szinten végzik el otthonod nyílászáró-korszerűsítési munkálatait!

Felvesszük veled a kapcsolatot!

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Copyright © New Age Properties -Minden jog fenntartva! 
envelopephone-handsetmap-marker