Épületgépészet

Épületgépészet

Budapesten van megfizethető víz gáz fűtés szerelő, aki időben jön ki és szaktudása legjavát adva végzi a vízszerelést vagy a fűtésszerelést? De még mennyire! 

A New Age Properties Kft. büszke arra, hogy megbízható szakembergárdával tudja biztosítani a vízvezeték szerelést vagy a gázszerelést Budapesten. 

Központi fűtés kiépítése, vagy éppen vízhálózat kiépítése lenne a feladat? Abban is számíthatsz ránk!

Megfizethető áron, rövid határidővel, garanciával dolgozunk

Az áraink még a jelen helyzetben is megfizethetőek, a munkánk európai minőségű és a feladatot is határidőre elvégezzük. Mi a titkunk? 

Az, hogy az épületgépészet világában az ajánlás hozza az ügyfelek nagy részét, így számunkra a minőségi munka ugyanúgy létkérdés, mint a megbízóinknak. Mi mindig úgy végezzük el a vízszerelést, fűtésszerelést, gázszerelést Budapesten, mintha a saját otthonunkban dolgoznánk.

Kérjen árajánlatot munkatársunktól
KAPCSOLAT

A fűtés minden háztartásban létszükséglet     

Habár az éghajlatunk folyamatosan melegszik, és egyre hosszabb ideig tart a tavaszi és őszi enyhe időszak, a telek viszont még mindig fogvacogtatóak. Ahhoz, hogy ne csak kabátba tudj leülni a kanapéra, hatékony, jól beállított fűtésre van szükséged.

Bízd ránk a központi fűtés kiépítése minden gondját és baját, vagy ha valamilyen ismeretlen hiba miatt áll le a fűtésed, fűtésszerelés miatt is bátran keress meg minket!

A vízvezetékek kulcsfontosságúak

A vízvezeték rendszerek telepítésével és javításával foglalkozó szakértői csapatunk rendelkezésedre áll minden, vízszereléssel kapcsolatos feladat esetén, ide értve a vízhálózat kiépítését is. 

A magánvízellátás telepítésének és karbantartásának minden eleme kulcsfontosságú. Célunk többek között az is, hogy biztos lehess abban, hogy az otthonod jó kezekben van, ha minket választasz vízvezeték-szerelési és -javítási feladatokra.

Vigyázni kell a gázzal, hiszen életek függnek tőle!    

Akár javítani szeretnéd a gázvezeték hálózatot, akár kivezetnéd a gázt az otthonodból, hívj minket, hiszen mi olyan hatósági engedéllyel rendelkező szakembereket küldünk, akik elvégeznek minden szükséges munkát.

Vízszerelés, fűtésszerelés, vagy gázszerelés Budapesten? Válassz minket!     

Tudjuk, hogy ha vízvezeték-szerelésről van szó, olyan szakemberre van szükséged, akiben biztos lehetsz, hogy a munkát jól - és hatékonyan - végzi el.

Néhány az általunk kínált fűtés-, gáz- és vízvezeték-szerelési szolgáltatások közül:

  • Vízmelegítő javítása és telepítése
  • Gáztűzhely javítása és beszerelése
  • Gáz- és vízcsőjavítás és csere
  • Szivárgás felderítése és javítása (gáz és víz egyaránt)
  • Központi fűtés kiépítése, javítása, cseréje
  • Gáz cirkó cseréje villanybojlerre
  • Gáz kivezetése vagy bekötése.

Felvesszük veled a kapcsolatot!

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Copyright © New Age Properties -Minden jog fenntartva! 
envelopephone-handsetmap-marker