Hőszigetelés

Hőszigetelés

Az energiatakarékosság felé vezető út első lépése a hőszigetelés. A hőszigetelés kivitelezés nem csak környezettudatos döntés, de még pénztárcabarát megoldás is.

Már az is jelentősen növeli az energiahatékonyságot, ha a családi házadra vagy társasházatokra kerül homlokzati hőszigetelés Budapest térségében. Az éghajlat tartós megváltozása azt eredményezi, hogy egyre hosszabb, forróbb nyarakat kell kiállnunk. 

A hőszigetelés Budapest területén tehát éppen olyan fontos, mint az ország más részein. A megfelelő hőszigeteléssel a nyári hőségben kevésbé melegszik fel a lakás, az ősz végével beköszöntő hideg időben pedig kevesebb fűtést igényel az otthonod.

Mi több, a házak hőszigetelése CO2-kibocsátás csökkentésében is közvetetten fontos szerepet tölt be!

Kérjen árajánlatot munkatársunktól
KAPCSOLAT

A hőszigetelés kivitelezés kevés időt vesz igénybe

A hőszigetelés kivitelezése alapvetően egy viszonylag gyorsan elvégezhető munka. Ezáltal a gyorsaság is kiváló érv amellett, hogy a házadra végre felkerüljön a homlokzati hőszigetelés Budapesten, hiszen a tervezés után rögtön jöhet a kivitelezés része.

Ráadásul az utólagos hőszigetelés Budapest területén nem engedélyköteles tevékenység, így csak azt kell eldöntened, hogy mikor szeretnél belevágni.

A jó hőszigetelés jelentősen csökkenti a költségeket

Bízz meg minket házad hőszigetelésével, és mi záros határidőn belül el is végezzük. Ha eldöntötted, hogy szeretnél hőszigetelés kivitelezést, akkor érdemes minél hamarabb belevágni, hiszen a folyamatosan növekvő rezsiárak mellett ez jelentheti a kiutat az életszínvonal fenntartásához. Ezen kívül energiatudatosság szempontjából is pozitív hatással van háztartásodra.     

Minél jobb a hőszigetelés kivitelezése az otthonodban, annál kevesebbet kell bekapcsolnod a fűtést, így annál kevesebb áramot vagy gázt kell felhasználnod. Végeredményképpen pedig a számláid is csökkenni fognak.    

Mitől lesz jó egy hőszigetelés?

A hőszigetelés célja a házak esetében a hőcserében kiemelt szerepet játszó falazat hőátadásának radikális csökkentése. A hőátadás vezetéssel, közvetítéssel, sugárzással vagy mindhárom kombinációjával történik. 

A tárgyak közötti hőátadás sebességét az anyagok hővezető képessége határozza meg. Ezt gyakran λ (lambda) értéknek nevezik. Minél alacsonyabb ez a szám, annál jobb a teljesítmény. 

Melyek az ideális hőszigetelő anyagok házak esetében?

Ha úgy döntesz, hogy fontos számodra a környezet védelme és megbízol minket a hőszigetelés kivitelezésével, akkor többféle hőszigetelő anyagot is ajánlani tudunk – a különbség közöttük a hatékonyságban, extra tulajdonságokban és persze az árban mutatkozik meg.     

A ma forgalomban lévő hat leggyakoribb szigetelőanyag a következő:

  • Üvegszálas
  • Ásványgyapot
  • Cellulóz
  • Poliuretán hab
  • Expandált polisztirol (EPS)

Mivel minden típus rendelkezik előnyökkel és hátrányokkal ezért mindig az adott épülethez és igényeihez igazodva teszünk javaslatot. Hívjon minket, tudja hőszigetelés kivitelezését biztos kezekben és növelje energiahatékonyságát a legegyszerűbb módon:

Felvesszük veled a kapcsolatot!

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Copyright © New Age Properties -Minden jog fenntartva! 
envelopephone-handsetmap-marker