Társasház felújítás

Társasház felújítás: nem szabad sokáig húzni!

A New Age Properties Kft. teljes körű társasház felújítást vállal!

Idővel minden lakóház renoválásra szorul, így van ez a társasházak esetében is. A súlyosan leromlott állapotok ugyanis nem csak rontják a társasházban lakók életfeltételeit, de akár életveszélyessé is válhatnak.

Társasház homlokzat felújításnál általában a lakóközösség dönt az aktuálisan elvégzendő munkálatokról

Ahhoz, hogy a társasház homlokzatának felújítása sikeres legyen, szükséges az ingatlanok tulajdonosainak előtakarékos hozzáállása, a többségi egyetértés a felújítás szükségességéről, valamint a generálkivitelezés terén jártas, megbízható kivitelezővel való szerződéskötés. 

Amennyiben nálatok a tulajdonosok mindent megtettek a maguk részéről, hogy a társasház-felújítás megtörténhessen, már csak ránk van szükségetek. 

Társasház felújításnál a nagyobb volumenű építési munkálatokhoz minden lakó beleegyezése szükséges

Míg az általános társasház felújítási munkálatok megkezdéséhez a lakóközösség többségi tulajdonhányadának egységes beleegyezése is elég, a közös használatú helyiségeket érintő nagyobb változtatások kivitelezéséhez minden lakó egyhangú beleegyezése szükséges.

A társasház homlokzatának felújítása is egy hosszú, zajos és erősen komfortérzet csökkentő folyamat. Azonban nagyrészt csökkentheted a társasházban élők kellemetlenségeit egy olyan kivitelezést végző szakembergárda felkérésével, akik egyaránt igényesek munkájukra és a munkakörnyezetükre is.

Kérjen árajánlatot munkatársunktól
KAPCSOLAT

Társasház homlokzat felújításnál a New Age Properties Kft. szakemberei igényesek mind a munkájukra, mind a munkakörnyezetükre

A New Age Properties Kft. egy regisztrált vállalkozás, amely nem csak az alkalomszerűen szükségessé váló, kisebb felújításokban lehet igényes partneretek. A társasház homlokzatának felújításán kívül tégla vagy panel ingatlanok külső-belső, teljeskörű felújítását is vállaljuk. 

A lépcsőházat érintő tisztasági festéstől a közös helységek teljes felújításán át az európai szintű energetikai felújítási munkálatokig (külső épületszigetelés kivitelezése, nyílászárók cseréje, fűtéskorszerűsítés) mindenben állunk a társasházatok rendelkezésére.

A társasház felújítása egy hosszú távon megtérülő beruházás 

A társasház felújítási költségeit azonban ettől függetlenül érdemes határok között tartani, mert az árak a felhasznált anyagok mennyisége és minősége miatt könnyen elszabadulhatnak.  

Mi kizárólag saját bevált, hozzáértő szakembereinkkel dolgozunk, nincsenek lekövethetetlen, gyenge minőségben dolgozó alvállalkozóink. 

Tudjuk jól, hogy általában részben a lakók hosszú évtizedek alatt összespórolt megtakarításaiból, részben a társasház felújítási támogatásból finanszírozva valósulhat meg a társasház renoválása, valamint a generálkivitelezés.

Mi ezért az elvégzendő munkákhoz minden esetben magas színvonalon dolgozó, megfelelő tudással és gyakorlattal rendelkező szakembergárdát biztosítunk a számotokra.

A társasház felújítás során az épület szakszerű és gazdaságos állagmegőrzésében is számíthatsz ránk

A társasház épületének külső-belső állagmegóvása egy rendszeres, de kisebb volumenű építési-felújítási és alacsonyabb anyagi keretű ráfordítást igénylő feladat. Ez azonban mindenképpen szükséges a társasház jó általános állapotának megőrzéséhez és a lakók életfeltételeinek javításához. 

Felvesszük veled a kapcsolatot!

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Copyright © New Age Properties -Minden jog fenntartva! 
envelopephone-handsetmap-marker