Hőszivattyú és klíma telepítés

A hőszivattyú telepítés vagy a split klíma beszerelés a New Age Properties Kft. által ajánlott két legegyszerűbb megoldás arra, hogy a farkasordító hidegben és a jelenlegi rezsi árak mellett is meleg legyen az otthonodban – gáz felhasználása nélkül!

A hőszivattyú energiatakarékos megoldás otthonod fűtésére és hűtésére. A légkondicionáló rendszerhez hasonlóan a hőszivattyú is elektromos áramot használ otthonának fűtésére és      hűtésére. 

Miért jobb a hőszivattyú, mint a gázfűtés?

A mai hőszivattyúkkal közel 50%-kal csökkentheted villanyszámládat a kályhához és a padlófűtéshez képest. Ha már rendelkezel hagyományos fűtési és hűtési rendszerrel, amely cserére szorul, érdemes megfontolni a hőszivattyút vagy az osztott klímaberendezés előnyeit.

Ne felejtsd el, hogy mint minden fűtési rendszer esetében, a hőszivattyút is az otthonod méretének megfelelően kell méretezni. Egy több szobás otthon sokkal nagyobb egységre lesz szüksége, mint egy kis egyszobás háznak.

Kérjen árajánlatot munkatársunktól
KAPCSOLAT

Klíma telepítés, klímaszerelés Budapest egész területén

A fűtési és légkondicionálási szolgáltatások teljes választékát kínáljuk, hogy időben fel tudj készülni a téli hidegre, esetleges gázhiányra, a gázárak nagyütemű emelkedésére, illetve a nyári hőségre.

A klíma folyamatosan változik és mostanra a légkondicionálás elengedhetetlen eszközzé vált a nyári hőség és páratartalom elleni küzdelemben.    

A split klímaberendezések előnyei

Egy vadonatúj klímaberendezés rendkívüli kényelmet, nagyobb energiatakarékosságot és olyan fejlett funkciókat biztosíthat, amelyekkel régebbi készüléke nem rendelkezett. A klímaberendezés helyes telepítése rendkívül fontos. 

Az egyik legnagyobb előnye, hogy az épületen belüli zajszint - függetlenül attól, hogy lakó- vagy kereskedelmi épületről van szó - alacsonyabb, mint más megoldásoknál, mivel a legzajosabb részegysége, a légkondicionáló, a falon kívülre van felszerelve.

Ha professzionális, energiahatékony hőszivattyú telepítésére vagy cseréjére van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal!

Hőszivattyú telepítés, hőszivattyú szerelés     

Hasznosítsd a földet vagy a levegőt arra, hogy ideális hőmérsékletet teremts otthonodba! Egész Budapesten és vonzáskörzetében vállaljuk a hőszivattyúk telepítését és szerelését. Egyedi ajánlatot kérve akár vidéki munkákat is vállalunk! Ruházz be még most egy hőszivattyúra, és hagyd agad mögött túlságosan hideg, vagy éppen túlságosan meleg lakásodat.  

Mennyibe kerül a hőszivattyú telepítése?

A hőszivattyú típusa befolyásolja elsősorban a költségeket. A három leggyakoribb hőszivattyú típus a levegő-levegő, a vízforrás és a geotermikus hőszivattyú. 

Az első a levegőt használja fel forrásként a fűtéshez és a hűtéshez. A második vagy vizet, vagy egy bizonyos típusú folyadékot, például glikolt használ forrásként a hőleadáshoz és -elnyeléshez. A geotermikus pedig a földet használja forrásként a fűtéshez és hűtéshez.

Mindegyik egész évben működőképes, így alkalmazkodik a külső hőmérséklethez, a beltéri komfort fenntartása érdekében.

Hőszivattyú szerelés és klímaszerelés Budapest területén

Akkor is számíthatsz ránk, ha van már split klíma berendezésed vagy hőszivattyúd, viszont karbantartásra van szükséged, vagy esetleg elromlott, nem fűt kellőképpen!

Hívj minket, és mi segítünk a probléma megoldásában:

Felvesszük veled a kapcsolatot!

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Copyright © New Age Properties -Minden jog fenntartva! 
envelopephone-handsetmap-marker