Családi ház felújítás

A New Age Properties Kft. szakembergárdája számára a családi ház felújítások kivitelezése egy maximálisan profilba illő munka. A New Age Properties Kft. profi ház felújító kivitelezőként jól tudja, hogy az otthonod felújítása egyaránt lehet ijesztő megpróbáltatás vagy épp izgalmas, de nehéz feladat.

Egy családi ház felújítás költségei: ha nem tartjuk kézben a dolgokat, hamar elszabadulhatnak 

Sok esetben tapasztaltuk már azt, hogy bizony nem mi voltunk az elsők, akiket az adott családi ház felújítás, generálkivitelezés feladattal megbíztak, mégis végül mi voltunk azok, aki befejeztük a félbemaradt munkálatokat, mert az előleget felvett „vállalkozó” vagy nem volt igazi szakember, vagy egyszerűen elérhetetlenné vált. 

A New Age Properties Kft. ház felújítás kivitelező egy regisztrált vállalkozás - Több számodra igen nagy előnnyel is rendelkezünk! 

  • Korrekt, tételes árajánlat
  • Bevált, hozzáértő szakembergárda
  • Kiszámítható, ütemezhető haladás a felújítási munkálatok terén
  • Rejtett költségektől mentes elszámolás
  • Számlaadási képesség 
  • Garanciavállalás minden általunk elvégzett munkára

A családi ház felújításnak az árát bár lehet csökkenteni a fent említett előnyökkel, azonban ugyanezek a dolgok azok, amelyeknek a hiánya miatt a generálkivitelezés költsége akár irreálisan magassá is válhat. 

Ha a mi szakértelmünkre bízod az otthonod felújításának elvégzését, sok felesleges bosszúságtól kímélheted meg magad, és a végén még a pénztárcád is meghálálja a döntésedet! 

Kérjen árajánlatot munkatársunktól
KAPCSOLAT

Velünk bátran belevághatsz családi házad teljes vagy részleges felújítási munkálataiba

Legyen szó akár a teljes családi házad felújításáról, vagy csak az otthonod elektromos hálózatának a kivitelezéséről, minden esetben maximális szakmaisággal állunk hozzá az aktuálisan elvégzendő munkálatokhoz. 

Ha tartasz a gyorsan változó anyagárak miatti, kiszámíthatatlan mértékű kivitelezési ár emelkedésétől, a tervezhető költségekért válassz minket! 

Egy családi ház felújítás kivitelezésének az ára egyik napról a másikra változhat, de nem nálunk! 

A helyszíni felmérés alapján adott árajánlatunk egyaránt tartalmazza az előre megbeszélt munkálatokat, valamint a családi ház felújítás kivitelezésének az anyagköltségét, munkadíját. 

Ezek az összegek kizárólag abban az esetben módosulhatnak, ha te a leegyeztetett munkálatokon túl olyan változtatást kérsz tőlünk, amely módosítja az árajánlatban megadott, felhasználandó anyagok mennyiségét, vagy minőségét.

 

A családi ház felújítási munkálatairól folyamatosan és részletesen tájékoztatunk

Szerteágazó szakmai ismeretekkel rendelkező kollégáinkkal átlátható, jól követhető munkatervvel és folyamatos kapcsolattartás mellett végezzük a ránk bízott munkát, így akár a teljes családi ház felújítási folyamatot naprakészen követheted végig. 

Amennyiben kéred, rendszeresen és részletesen tájékoztatunk az elvégzett munkafolyamatokról akkor is, amikor éppen nem vagy jelen. 

Profi ház felújítás kivitelezőként garantáljuk a kifogástalan minőségben elvégzett munkát

Kizárólag a saját, kipróbált szakember gárdánkkal dolgozunk. Ez garantálja számodra, hogy a családi házad felújítási munkálatait egy megbízható kivitelező végzi el, kifogástalan minőségben. Kattints ide, és bízz meg minket otthonod felújítási munkálataival: mi megvalósítjuk az álmaidat!

Felvesszük veled a kapcsolatot!

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Copyright © New Age Properties -Minden jog fenntartva! 
envelopephone-handsetmap-marker