Társasház generálkivitelezés

Ha egy társasház kisebb-nagyobb munkálatairól van szó, tudjuk jól mennyire lényeges, hogy gyorsan, jól és önállóan dolgozzon a kivitelező. 

A New Age Properties Kft. képes a társasház generálkivitelezés minden fázisát kézben tartani legyen szó ügyintézésről, anyagbeszerzésről vagy akár társasház építésről az alapoktól kezdve. 

Jobb, ha már az alapoktól ugyanaz az egy cég végzi el a szükséges munkálatokat

Társasház generálkivitelezéssel és társasház építéssel foglalkozunk, az alapoktól a tetőig – azért, hogy neked könnyebb legyen. Így nem kell többé újabb és újabb cégektől árajánlatokat bekérned és hónapokat várnod a kivitelezésre, amikor a társasházban elvégzendő felújítási munkálatokról, vagy társasház építés munkálatairól van szó. 

Szeretnéd, ha egyetlen cég végezné el a társasház kivitelezési munkálatait?

A társasházban folyó munkálatok elvégzéséhez, a társasház lépcsőházának, vízvezetékének vagy villamos hálózatának felújításához vagy komplex, teljes körű felújításhoz válassz olyan generálkivitelező céget, amelyik pontosan, átláthatóan és szakszerűen dolgozik.

Amennyiben te sem szeretnéd az értékes idődet a követhetetlen, elhúzódó munkálatok kézbentartásával, koordinálásával tölteni, hívd a NAP csapatát!

Kérjen árajánlatot munkatársunktól
KAPCSOLAT

A teljes kivitelezést figyelemmel kísérheted személyesen, vagy beszámolóinkon keresztül

Amennyiben számodra a személyes kapcsolattartás a megfelelőbb vagy inkább az átlátható beszámolókat értékeled, egyik sem akadály. Mi az egyértelmű megbeszélések hívei vagyunk, akár szóban, akár írásban történő kommunikációról van szó. 

Megbízóinknak minden esetben részletes beszámolót készítünk, és naprakész információkkal szolgálunk mind az egyes munkafolyamatokról, mind az építési, felújítási munkálatokról.

Kerüld el a kivitelezési hibák okozta utólagos bosszankodásokat és felesleges köröket

A közeljövőben a társasház generálkivitelezésre, felújításra kerülne sor? Vagy csak ideje, hogy felújításra kerüljön a társasház villamos hálózata?

Kerüld el a később jelentkező, kellemetlen kivitelezési hibák okozta fölösleges adminisztrációs munkákat és a hibák miatti rengeteg bosszankodást: bízz meg minket a társasház kivitelezési munkálataival!

Társasház kivitelezést, generálkivitelezést végző cégek közül érdemes azt választanod, amelyik az előzetes visszajelzések, és utólagos értékelések alapján közvetlenül veled, mindenben együttműködve dolgozik, és számodra, illetőleg a társasház közössége számára mindig a legmegfelelőbb megoldást biztosítja. 

A társasház generálkivitelezési, építési munkálataira részletes, tételes árajánlatot adunk 

Ez azt jelenti, hogy az adott árajánlat a munkálatok előre tervezhetőségének, ütemezhetőségének érdekében minden esetben a kivitelezési munkálatok anyag és munkadíját megbontva, tételesen szerepeltetve tartalmazza. 

A tételes árajánlatban minden költség egyértelműen látható 

Ugyanakkor a részletes árajánlat adásából az is következik, hogy a kivitelezés terén szerzett tapasztalatink alapján, bár az építkezési anyagok árai folyamatosan változnak, képesek vagyunk előre gondolkodni annak érdekében, hogy várhatóan előre nem látható költségek se legyenek. 

Bízd ránk a társasház kivitelezés munkálatait és mi garantáltan határidőre, európai szintű minőségben adjuk át a ránk bízott munkát!

Felvesszük veled a kapcsolatot!

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Copyright © New Age Properties -Minden jog fenntartva! 
envelopephone-handsetmap-marker