Kockaház felújítása

A Kádár-kocka házakra egészen a 80-as évekig úgy tekintett a köztudat, mint közkedvelt, minden igényt kielégítő családi otthonokra. 

Ezek a jórészt téglából épült, nettó 80 négyzetméter közeli alapterületű kockaházak ma is kiváló alapot nyújtanak ahhoz, hogy több-kevesebb felújítással a kornak megfelelően modern és stílusos otthont varázsolhassunk belőlük. 

A New Age Properties Kft. partnered a kockaház belső átalakításában és a külső homlokzat felújításában egyaránt

Hozzáértő partnered lehetünk és biztosíthatjuk számodra a szükséges szakmai hátteret és munkaerőt, ha egy Kádár-kocka jellegű épületet szeretnél igazi otthonná varázsolni magad és családod részére. 

Legyen szó akár az esetlegesen hiányzó közművek bevezetéséről, az elektromos hálózat vagy a teljes kockaház felújításáról, esetleg az épület szükséges külső és belső szigetelésének kialakításáról, mindenben állunk rendelkezésedre.

A kockaház felújításakor a terveid maximális figyelembevételével varázsolunk otthont

A megvalósításra váró terveidet maximálisan figyelembe vevő, rugalmas kivitelező partnerrel elvégzett kockaház felújítás eredménye egy szerethető, minőségi otthon. 

Az életben gyakorta tapasztaljuk, hogy az álmaink bizony sokba kerülnek. Azonban egy kockaház felújítása nem mindig kíván sok anyagi ráfordítást. 

Ezeknek az átlag 45 éves épületeknek a nagy része ugyanis többnyire megfelelő alapokkal, stabil homlokzattal, valamint jó betonfödémmel és tetőgerendázattal rendelkezik, így ezekhez a házfelújítás során nem feltétlen szükséges hozzányúlni.

Kérjen árajánlatot munkatársunktól
KAPCSOLAT

A kockaház külső felújításának az árát az épület általános állapota is meghatározza

Amennyiben korábban rendszeresen elvégezték az épületen felmerülő, szükséges javításokat és felújításokat előfordulhat, hogy csak pár dologra szükség, mert egyébként maga az épület jó alapokon nyugszik és az általános állapota is kielégítő. A kockaház külső felújítása azonban minden esetben az adott épület általános állapotától függ. 

A kockaház belső átalakításának az ára attól is függ, hogy mikor kezdünk bele a munkálatokba

A nagyobb lélegzetvételű, vagy akár a kockaház belső átalakításának a teljeskörű felújítása m2 árát főleg az aktuális anyagárak és a munkadíj határozza meg. E kettő közül pedig az alapanyagok költsége az, ami manapság rohamosan növekvő tendenciát mutat. 

A Kádár-kocka felújítása tehát kezdődhet az alapoknál és érintheti a közműveket (víz, villany, gáz), a nyílászárókat, a hideg és melegburkolatokat, továbbá a külső homlokzat, vagy akár a tető teljes szerkezeti felújítását is. Nem mindegy hát, hogy egy olyan nagyobb beruházásba, mint a kockaházad felújítása, mikor kezdesz bele. 

Nem érdemes halogatni a kockaház felújítási munkálatait

Hónapról hónapra, akár hat számjegyben mérhető különbséget is jelenthet a kockaház felújítás halogatása, kiváltképp, ha a meglévő épülethez hozzáépítést is tervezel. A régi, de stabil szerkezethez való új épületrészek hozzáépítésének kivitelezését is vállaljuk, a felújítási munkálatokkal együtt.

Versenyképes árakon végezzük a kockaházak, Kádár-kockák felújítását

A régiből új otthont építünk számodra, előre kiszámítható költségvetéssel, versenyképes árakon, a megbeszélt határidőre és kifogástalan minőségben. Nem érdemes tovább várni a kockaház külső felújításával vagy belső átalakításával. Kattints ide és kérj tőlünk mielőbb helyszíni felmérést!

Felvesszük veled a kapcsolatot!

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Copyright © New Age Properties -Minden jog fenntartva! 
envelopephone-handsetmap-marker