Burkolás

Az otthonod belső burkolati elemei olyanok, mint számodra ruházatod. Amennyiben új megjelenést szeretnél, először ezeket érdemes megújítani. Esztétikusabb külsőt szeretnél? Környezeted frissítő, esztétikus átalakításához, modernizálásához a New Age Properties Kft. a legjobb választás! 

Egy teljes körű lakásfelújítás vagy generálkivitelezés szerves része a burkolás. Bármilyen célú épület felhúzására, felújítására is kerüljön sor, a padló és a falak meleg- vagy épp hidegburkolásához megfelelő szakértelemre van szükség.

Otthonod megjelenését a burkolatok cseréjével könnyen és gyorsan megújíthatod 

Abban az esetben, ha minket, a New Age Properties csapatát kéred fel a hidegburkolás, és/vagy a melegburkolás elvégzésére, mi ugyanis veled együtt gondolkodva, igényeid figyelembevételével és a a határidők szigorú betartásával dolgozunk.  

Neked nem is lesz más dolgod, mint kiválasztani az ízlésedhez és életmódodhoz leginkább illő hideg és melegburkolati elemeket, a burkolási munkálatokat pedig majd mi elvégezzük.     

Szeretnéd, hogy otthonod belső megjelenése végül a terveiddel megegyező képet mutasson?

Érdemes előzetesen terveket készíteni, hogy mi azok alapján olyanra varázsoljuk fürdőszobád, konyhád vagy épp hálószobád burkolati megjelenését, amilyennek megálmodtad.

Terveid megvalósításához vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen árajánlatot munkatársunktól
KAPCSOLAT

Bizonyos idő elteltével minden ingatlanban szükségessé válhat a régi burkolatok cseréje 

Megfelelő szaktudással rendelkező partnert keresel a mellékhelyiség, fürdőszoba felújításhoz, illetve a konyha átalakításához? Mi tudjuk jól, hogy az olyan privát helységek, mint a fürdőszoba, a felújítás, hidegburkolás során különleges figyelmet érdemelnek.  

Ha szóba kerül a melegburkolás a szobákban, sokan elrettennek a feladattól, hiszen sok esetben csak a padló megbontása után derül ki, hogy a régi burkolat milyen alapokra lett lerakva.

A burkolat megbontása szolgálhat nem várt meglepetésekkel

Érdemes tehát számolni azzal, hogy a régi épületek esetében szükségessé válhat egyéb olyan kőműves munka elvégzése is a burkolás előtt, mint az aljzatbetonozás és a padlókiegyenlítés. 

Erről a helyszíni felmérést követően tudunk számodra információval szolgálni, így minden ismeret birtokában dönthetsz a szükséges munkák elvégzéséről. Igény szerint kőműves munkák terén is állunk rendelkezésedre!  

Akár parkettázás, laminált padló lerakás, vagy csempézés a helyszíni felmérés tükrében, profi szakemberekkel segítünk neked a szükséges burkolóanyagok beszerzésében valamint helyszínre szállításában és még a cipekedést is megoldjuk helyetted!

Segítünk megtalálni a hideg és melegburkolatok legoptimálisabb lerakási módozatait  

Bár mint minden ügyfelünké, a te kérésed is szent számunkra, mégis előfordulhat, hogy egyes burkolóelemek általad kért illesztési módja (pl. csempe kötésben felrakása) nem a legoptimálisabb választás az adott csempe, parketta vagy egyéb burkolóelem mintázatából, méretéből vagy kialakításából kifolyólag. Ebben az esetben még a kivitelezés előtt veled egyeztetve, egyéb lehetőségeket is ajánlunk. 

Arra is igyekszünk felhívni a figyelmedet, ha egy másféle lerakási móddal kevesebb burkolóelem felhasználásával is kivitelezhető az adott terület burkolása, így amennyiben megfogadod a tanácsunkat, velünk akár jobban is kijöhetsz a pénzedből. 

Keress minket, ha fontos számodra a minőségi munka és szeretnél jobban kijönni a pénzedből!

Felvesszük veled a kapcsolatot!

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Copyright © New Age Properties -Minden jog fenntartva! 
envelopephone-handsetmap-marker