Kőműves munkák

A nagyobb átalakítási, felújítási munkálatokhoz bizonyosan szükséged lesz kőműves munkákra. Olyanokra, mint például a beton alap készítése, a falazás, a fal belső vakolása, a fal külső szigetelése, vagy a rabichálózás. 

Nagyobb volumenű változtatást tervezel otthonodon, vagy felújításra készülsz? 

Legyen bármilyen kőműves munkáról szó a kisebb, részleges lakás felújítási munkálatoktól a házépítésig, rábízhatod azt a New Age Properties csapatára. Bár 3D háznyomtatónk egyelőre nincs, de van vakolatsimítónk, fogazott glettvasunk, fánglink, ytong gyalunk valamint olyan elektromos és pneumatikus szerszámgépek, amelyek ahhoz szükségesek, hogy egyedi elképzeléseidet megvalósítsuk. 

Nem tudod szükséged lesz-e kőműves munkára az átalakítás során? 

Ahhoz, hogy egy puszta telken az alapanyagokból épület legyen, a kőműves munka kihagyhatatlan lépés. Ráadásul az előzetes munkálatok, mint például a bontás épp úgy a kőműves munkák része, mint az azt követő alapozás, falazás, az aljzatbetonozás, vagy épp az oldalfalak vakolása. 

Így akkor is szükség van kőműves munkára, ha csak bontást tervezel. Ránk bízhatod a munka oroszlánrészét!

Bármilyen kőműves munkáról is legyen szó, mi minden esetben precízen, a technológiai előírásokat betartva dolgozunk, hogy az elkészült otthonodat még hosszú évtizedeken át élvezhesd.

Kérjen árajánlatot munkatársunktól
KAPCSOLAT

Előre be nem tervezett bontásra van szükség a fürdőszobában?

A vizes helyiségekben nem ritka a csőrepedés, csőtörés vagy épp a beázás, az ilyen probléma      elhárítását pedig nem lehet halogatni, azonnali megoldást kell keresni. 

A csempék, a fal vagy épp a padló burkolatának bontása nélkül sajnos nem lehet megszüntetni a falban futó vezetékeken történt a szivárgást, törést, miképp egy napelemet sem érdemes cserélni megfelelő előképzettség nélkül. 

Ha a közös családi fészketek szorul mielőbbi kőműves segítségre és mind esztétikailag, mind minőségileg európai szintű munkát szeretnétek, akkor hívjátok a New Age Properties gyakorlott     csapatát!

Fürdőszoba felújításhoz is nélkülözhetetlen a megfelelő kőműves munka. 

Bármilyen kőműves munkáról is legyen szó, mi minden esetben precízen, a technológiai előírásokat betartva dolgozunk, hogy az elkészült otthonodat még hosszú évtizedeken át élvezhesd. 

Sürgősen kőművesre van szükséged? Kattints ide és már érkezünk is egy gyors megoldással!

A régi közfal kibontása vagy épp a megunt konyhai csempe leverése elsőre talán egy könnyű, számodra is elvégezhető hétvégi feladatnak tűnhet. 

Azonban elég egy nem megfelelő eszköz, egyetlen rossz mozdulat és sérülhet az alapvakolás, vagy akár a falazat, a falszerkezet is, ami utólag bizony több anyagi kárt okozhat számodra, mint hasznot. Vannak dolgok, amin nem éri meg spórolni: ilyen a szakszerű kőműves munka is.

A kőműves munka több építési területen is szakértelmet igényel 

Egy ház építése során az alapanyagok szakszerű kikeverése és felvitele, a falazat tökéletes felrakása, és a stabil alapok elkészítése elengedhetetlen, ha még hosszú évtizedeken át akarod élvezni az otthonodat. Ezért a New Age Properties kőműves szakemberei mindig minőségi, precíz munkát adnak ki a kezükből. 

Ha csak otthonod egy adott részét újítanád fel, de azt szeretnéd, hogy a bontástól a törmelék elszállításig minden szakszerűen legyen elvégezve, bízd ránk a kőműves munkákat, hogy elkerüld a kivitelezési hibákból adódó kellemetlen meglepetéseket és az emiatti utólagos bosszankodást!

Felvesszük veled a kapcsolatot!

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Copyright © New Age Properties -Minden jog fenntartva! 
envelopephone-handsetmap-marker