Nyaraló felújítás

Nyaraló és hétvégi ház felújítása

Hétvégi házad, nyaralód felújításához ma már épp olyan nehéz jó szakembert találni, mint egy otthon felújításához. 

Ezért sokan olyan mások által ajánlott, hétvégi szakemberekkel végeztetik el a felújítási munkákat, akik nem rendelkeznek ehhez megfelelő végzettséggel. Ez azonban utólag inkább bizonyul egy elhamarkodott (és költséges) rossz döntésnek, mintsem kifizetődő választásnak. 

Megbízható kivitelező gárdát keresel nyaraló ingatlanod, hétvégi házad felújításához?

Egy teljes körű nyaraló ingatlan felújítás számos szakmai ismeretet igényel, és minden elvégzendő feladatra megfelelő szakembert találni igen nagy kihívás. 

Mi levesszük ezt a terhet a válladról: nyaraló felújításhoz, generálkivitelezéshez szükséges szakembergárdánkkal állunk rendelkezésedre. 

A nyaraló felújítását előre nem látható költségek nélkül, mindig határidőre végezzük

Egy időszerű lépcsőfelújításon, tetőrenováláson, vagy a nyaraló villamos hálózatának felújításán, esetleg komplex hétvégi ház felújításon gondolkodtok? Kérjetek tőlünk árajánlatot és már intézzük is a nyaralótok szakszerű, igény szerinti felújítását!

Ha tehát nyaraló ingatlanod felújításához megbízható, hozzáértő szakemberre volna szükséged, itt vagyunk. Hétvégi házak, üdülők beltéri iparos munkálatait, külső felújítását, téliesítését, tető renoválását, közmű rákötési és korszerűsítő munkálatait is vállaljuk, ráadásul garanciával!

Kérjen árajánlatot munkatársunktól
KAPCSOLAT

A nyaraló felújítási árajánlatunk minden költségtételt tartalmaz

Átláthatóan, jól követhetően és tisztán, rejtett költségek nélkül dolgozunk. Megbízható, összeszokott kivitelező csapatunk ráadásul minden esetben az előírt határidőket betartva, magas szakmai színvonalon dolgozik akkor is, ha nem vagy jelen személyesen a felújítási munkálatok során. 

Legyél az ügyfelünk, és a munkák végeztéig a teljes építési-felújítási munkafolyamatról folyamatosan, naprakészen informálunk!  

A nyaraló és hétvégi ház felújítást magas szakmai színvonalon és kiemelkedő minőségben végezzük

A nyaraló felújítás m2 áraink ennek ellenére sincsenek az egekben, ugyanis saját szakembergárdával, alvállalkozók nélkül, továbbá minőségi, de nem horribilisen drága alapanyagokkal dolgozunk. 

Amennyiben tehát hétvégi házad felújításán vagy nyaralód villamos hálózatának felújításán gondolkodsz, a munka oroszlánrészét nyugodt szívvel ránk bízhatod. Csak kattints ide és már intézzük is a nyaralód felújítás előtti helyszíni szemléjét!

A nyaraló ingatlan felújításnál nem tudod, mi alapján dönts egyik vagy másik kivitelező vállalkozás mellett? 

Amennyiben nyaralófelújítási támogatást vennél igénybe vagy pályázni szeretnél nyaraló ingatlanod felújítási munkálatainak állami finanszírozására jó, ha olyan több éves múlttal rendelkező, regisztrált, számlaképes kivitelező vállalkozást választasz, mint a New Age Properties Kft. Legtöbbször a pályázatoknál ugyanis ez az egyik feltétele az építkezéssel, nyaraló felújítással kapcsolatban kiállított költségszámlák befogadásának.

Felvesszük veled a kapcsolatot!

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Copyright © New Age Properties -Minden jog fenntartva! 
envelopephone-handsetmap-marker