Szárazépítészet

Legyen szó akár álmennyezet építésről, beltéri válaszfalak készítéséről, hangszigetelésről vagy egyenetlen födém esztétikai takarásáról, a New Age Properties Kft. profi csapata a szárazépítészet minden területén megbízható megoldást nyújt!

Új házak építésénél, régi épületek felújítási munkálatai alkalmával hasznos a szárazépítészet 

Új házak építésénél, régi épületek felújítási munkálatai alkalmával a szárazépítészet sok esetben kihagyhatatlan eleme a munkálatoknak. Állófalak készítése, álmennyezet építés, de még utólagos hő és hangszigetelés is készülhet gipszkarton segítségével, ami egyben a munkálatok költséghatékonyságát is növeli.          

Belső terek leválasztása és igényes felületek kialakítása gipszkartonnal a leggyorsabb

Gipszkarton szerelés során kiemelten fontos az, hogy a teljes rendszer szakértő kezek által legyen összeszerelve illetve, hogy az európai szabványnak (CE jellel ellátott) valamint a Nemzeti Műszaki Értékelésben vizsgált követelményeknek megfelelő, tartós, minőségi gipszkarton lapok kerüljenek beépítésre. 

Minden esetben kiemelt minőségű, utólag szerelt válaszfalak, előtétfalak, tetőtér beépítések burkolásához, hagyományos vagy igény szerint impregnált, tűz- vagy hanggátló lapokkal dolgozunk.

Kérjen árajánlatot munkatársunktól
KAPCSOLAT

A szárazépítészet már mérsékelt költségek mellett is kiváló eredményekkel kecsegtet

A gipszkarton szerelés egy viszonylag könnyű és gyors művelet, ami jelentősen csökkentheti a munkálatok kivitelezési időtartamát így olyan utólagos átalakítási munkálatokhoz is kiváló, mint a világítástechnikai elemek beszerelése, az álmennyezet kialakítása vagy a hangszigetelés. 

Szerelt válaszfalak, előtétfalak, tetőtér beépítések valamint mennyezet burkolásához, hagyományos vagy igény szerint impregnált, tűz- vagy hanggátló lapokkal dolgozunk.

A gipszkarton minőségi, dekoratív és környezetbarát építészeti anyag

A gipszkarton összeszerelés szárazon, fémváz és csavarozás segítségével történik így sokkal gyorsabb és könnyebb, mint a hagyományos falazás, ugyanakkor minőségi, dekoratív megoldással is szolgál a különböző belsőépítészeti megoldások kivitelezéséhez a padlótól a padlásig. A szétbontása pedig épp olyan egyszerű, mint a beépítése, ráadásul alapanyaga teljesen környezetbarát. 

Amennyiben minden téren megbízható szakértelemmel bíró csapatot keresel gipszkartonozási munkálataidhoz, állunk rendelkezésedre!

A gipszkarton szerelvények és lapok helyigénye sokkal kisebb, mint például a tégláé és a habarcsé valamint a szerelési, beépítési munkálatok is lényegesen kevesebb törmelékkel, kosszal és porral járnak, mint a hagyományos falazóelemekkel történő kivitelezés.  

Mi mindenre szolgál megoldással a gipszkarton?

Ezt akár hosszasan is sorolhatnánk, hiszen a belsőépítészeti megoldások egész tárházát kínálja, ha elég kreatívak vagyunk. A gipszkartont használhatjuk:

- beltéri helyiségek leválasztására
- térelválasztásra
- egyenes felületek képzésére
- beépített bútorok, polcok kialakítására
- előtétfal képzésére
- álmennyezet kialakítására
- fény és hangtechnikai „láthatatlan” vagy pont jobban látható kivitelezésére

Bízd szakembereinkre a lakásod szárazépítészeti megoldásainak kivitelezését és mi garantáltan a terveidnek megfelelően varázsoljuk újjá az otthonod! Ha tele vagy tervekkel, ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felvesszük veled a kapcsolatot!

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Copyright © New Age Properties -Minden jog fenntartva! 
envelopephone-handsetmap-marker