Vízszigetelés

Vízszigetelés

Könnyű, vízzáró bevonatok elkészítése? Felújítási, karbantartási munkálatok, javítások kivitelezése? A New Age Properties szakemberei szakszerűen végzik majd el ingatlanod teljeskörű vagy szükség szerinti, részleges vízszigetelési munkálatait.

Kedvező áron keresel vízszigetelési szolgáltatást épülő vagy felújítandó ingatlanodhoz?

A talajban lévő  szerkezetek, a tető illetve a kül- és beltéri függőleges felületek vízszigetelésének kivietelezésén nem szabad spórolni, de amennyiben elkészült, hosszútávon gazdaságosabb megoldást jelent. A minőségi vízszigetelés ugyanis hosszú évekig megkímélheti otthonodat a fel- és az esetleges beázásoktól.

Bel- vagy kültéri utólagos vízszigetelés munkálatokhoz keresel szakembert?

A tető, a terasz-, a pince- vagy fürdőszoba felújításának elengedhetetlen része a vízszigetelés. A legkorszerűbb szigetelés technológiák alkalmazásával, szabványoknak megfelelően végezzük el az utólagos vízszigetelés munkálatokat is.

Nedves a pince? Ereszt a ciszterna vagy beázik a mennyezet? Legyen szó talajnedvesség elleni szigetelésről, lapostető szigetelésről, vagy üzemi és használati víz elleni szigetelésről, a New Ape Properties szakemberei minden vízszigetelési munkálat esetén rendelkezésedre állnak.  

Kérjen árajánlatot munkatársunktól
KAPCSOLAT

Teljeskörű vízszigetelési munkálatokat végzünk, a pincétől a padlásig

Nem csak a házalap és az épületek földalatti helységeinek a vízszigetelése létfontosságú, a magasabban fekvő teraszok, a padlás és a tető minőségi vízzáró szigetelése is sok kellemetlenségtől kímélhet meg. 

Az olyan helyeken is fontos a megfelelő vízszigetelés, mint a szennyvíztároló ciszterna, a medence vagy a kerti tó, hiszen a vízszigetelés hiánya kihathat a talajvíz minőségére és mennyiségére, továbbá károkat is okozhat a talaj ökoszisztémájában, illetőleg a környező épületekben.

A vízszigetelés utólag is elvégezhető, speciális, kármegelőző eljárás

A nedves falak azon túl, hogy rontják az ingatlan belső klímáját, az épület állagára is kedvezőtlen hatással lehetnek, amely állapot előbb-utóbb akár komolyabb épületkárokhoz is vezethet. Az utólagos vízszigetelés azonban megoldhatja a falak, a padló vagy épp a plafon vizesedési problémáit.

Ne halogasd, kérj tőlünk árajánlatot, hogy még a komolyabb állagromlás előtt elvégezhessük ingatlanod utólagos vízszigetelési munkálatait!

A felújítás, építési munkálatok során a szakszerű beton és homlokzati impregnálás, a munkahézagok megfelelő tömítése valamint a padlófelületek, falfelületek repedés-zárása sok utólagos kellemetlen meglepetéstől és bosszankodástól kímélhet meg.

A folyadékok tárolására szolgáló tartályok szigeteléseire komoly előírások vonatkoznak

Ezekkel szemben elsődleges és kiemelt követelmény a vegyi ellenállóság, de a tárolt folyadék jellegétől függően akár komoly egészségügyi előírásoknak is meg kell felelnie a kész vízszigetelésnek. Ehhez olyan megfelelő szakértelemmel bíró kivitelezőre van szükséged, mint a New Age Properties csapata.     

Bízd ránk      fürdőszobád vízszigetelés munkálatait, a falaid vízszigetelését vagy akár a teraszod, szennyvíztárolód vízszigetelését és mi garantáltan határidőre, szakszerűen, európai minőségben végezzük el a vízszigetelési munkálatokat! Szakembereink várják hívásodat!

Felvesszük veled a kapcsolatot!

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Copyright © New Age Properties -Minden jog fenntartva! 
envelopephone-handsetmap-marker