Zöldház építés

A New Age Properties Kft.-re zöldház építés, ökoház építés esetén is bátran támaszkodhatsz. Napelemes házak, megújuló energiaforrásokat használó épületek, családi házak generálkivitelezési munkálataiban is állunk rendelkezésedre.

Zöldház építésen, ökoház építésen töröd a fejed, de nem tudod hol és hogyan kezdj neki? 

Nem ajánlatos belevágni egy ilyen volumenű építkezésbe a megfelelő szakmai ismeret és tapasztalat hiányában. Amennyiben közös családi fészketeket a környezettel összhangban zöldházként, vagy igazi ökoházként képzelitek el, amely a természeti erőforrásokat takarékosan használja, a megvalósításhoz hívjátok a New Age Properties csapatát, hiszen mi képesek vagyunk veletek együtt gondolkodni!

A terveidhez megbízhatóság és referenciák alapján válaszd ki a megfelelő kivitelező céget 

A zöldházak, ökoházak valamint a napelemes házak, olyan megújuló energiákat használnak, mint a napsugárzás a szél ereje és a talaj hő. Így a velük szemben támasztott követelmények egyediek, kivitelezésükhöz pedig speciális szerkezeti, szigetelési és gépészeti megoldásokra van szükség.

Kérjen árajánlatot munkatársunktól
KAPCSOLAT

A zöldház a fenntarthatóság egyik kulcsa

A megújuló energiaforrások képesek a kor követelményeinek megfelelő komfortot biztosítani, így bátran használhatjuk egy családi ház fűtésére, villamos árammal vagy épp folyóvízzel való ellátására. 

Ráadásul a megújuló energia egyik fő előnye, hogy nem, vagy csak minimálisan függünk másoktól, így az áramszámla akár nulla is lehet, a gázszámlát pedig el is felejtheted.

Akár a teljes lakásfelújítást figyelemmel kísérheted

Azonban egy megújuló energiaforrásokat használó családi ház építési kialakítása valamint a szükséges épületgépészeti megoldások kivitelezése a kivitelező és az épületgépész szoros együttműködését igénylő csapatmunka.

Az árak széles határok között mozognak, főként manapság

Egy dolog biztos: a zöldházak kivitelezési árának egyik kritikus részét a felhasznált anyagok és technológiák áringadozása adja. Bizonyosan tudod, mennyire megnőtt az igény a megújuló erőforrásokat hasznosító megoldások iránt és így milyen mértékben ugrott meg a napelemek ára.

Szintén folyamatosan változik – és jellemzően növekszik – a megfelelő szigetelőanyagok és nyílászárók ára is. Ha tehát zöldházat szeretnél, a legjobb időpont a megvalósításra a most!

A megújuló energiaforrások családi ház léptékben is hasznosíthatók

A tapasztalat azt mutatja, hogy hosszú távon már az hatalmas segítség a megtakarításban és a környezet kíméletében, ha „csak” pár kilowattóra áramot nyersz naponta megújuló forrásokból. 

Családi házak esetében azonban, telekmérettől függően, lehetséges kiváltani akár a teljes közüzemi áramellátást, legalábbis hétköznapi felhasználási szinten.

Ökoház építés és napelemes ház – bízd ránk

Az ökoház egyfajta gyűjtőfogalom, valójában inkább egy spektrum, amelynek egyik végén hőszivattyús vagy napelemes ház áll, a másik végén pedig a teljes organikus passzívház. 

A környezetbarát házak teszik lehetővé, hogy az életszínvonalad fenntartása mellett csökkentsd a személyes energiafogyasztásodat, valamint a karbon lábnyomodat. Ökoház építése még soha nem volt ilyen egyszerű – te megbízol minket vele, mi pedig felépítjük neked:

Felvesszük veled a kapcsolatot!

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Copyright © New Age Properties -Minden jog fenntartva! 
envelopephone-handsetmap-marker